Trouwen in de herfst: origineel, betaalbaar maar bovenal romantisch

Trouwen in de herfst: origineel, betaalbaar maar bovenal romantisch

Trouwen in de herfst: origineel, betaalbaar maar bovenal romantisch

Trouwen in de herfst

Trouwen in de herfst is een prachtige keuze! De kleuren van de bladeren, de frisse lucht en de gezellige sfeer maken het een romantische tijd van het jaar. Je kunt kiezen voor een mooi herfstthema met warme tinten zoals oranje, bruin en dieprood. Denk aan decoraties met pompoenen, dennenappels en kaarsen voor een sfeervolle ambiance. En vergeet niet de mogelijkheid voor een mooie buitenlocatie met een achtergrond van kleurrijke bomen. Heb je al specifieke ideeΓ«n in gedachten voor je herfstbruiloft? Trouwen in de herfst biedt daarbij geweldige mogelijkheden voor je outfit en menu.

Herfst bruid & Herfst bruidegom

  • Bruid: Overweeg een jurk met lange mouwen of van zwaardere stoffen zoals satijn of kant. Warme tinten of zelfs een tint die past bij het herfstthema kunnen prachtig zijn. Je kunt ook denken aan een mooie shawl of een cape voor de ceremonie.
  • Bruidegom: Een pak in donkere, rijke kleuren zoals diepblauw, bordeaux of groen. Een mooie flanellen stof kan ook een leuke herfstlook geven.

Herfst bruiloft catering

  • Voorgerechten: Denk aan pompoensoep, herfstsalades met appel en walnoten, of een charcuterieplank met lokale kazen en vleeswaren.
  • Hoofdgerechten: Gerechten met seizoensgebonden groenten zoals geroosterde wortelen, spruitjes en paddenstoelen. Een stoofpot of wildgerecht kan ook heel goed passen.
  • Desserts: Appeltaart, pecan notentaart of zelfs een feestelijke herfstcake met kaneel en noten.

Twijfel je aan welke professional je de bruiloftscatering wilt uitbesteden? Niet nodig! Op je huwelijksdag moet je alle tijd hebben voor elkaar en jullie gasten. Met A-Z Barbecue Service gaat dat zeker lukken. De liefde zal op jullie trouwdag zegevieren! Neem als aanstaand echtpaar maar snel een kijkje op onze bruiloft menukaart. Je zult versteld staan van wat wij allemaal te bieden hebben op culinaire vlak. A-Z ademt liefde en dat proef je. Tot snel!