Zalmfilet limoen dille van de barbecue met een mix aan groentes
Zalmfilet limoen dille van de barbecue met een mix aan groentes
Chefkok Robert: "Vis bereiden op de barbecue is een fluitje van een cent"
Welke vis kun je makkelijk bereiden op de barbecue?
Echt, iedereen die van een stukje vis houdt (of zelfs als je eigenlijk niet zo’n fan bent), zal smullen van deze Zalmfilet Limoen Dille van de barbecue. De limoen geeft de zalm een frisse smaak en de dille smaakt sowieso fantastisch met zalm. Daarnaast vind ik het fijn dat een stuk zalm goed vult. Ben je totaal geen keukenprins(es)? Word dan onze barbecuekoning! Hoe? Je hoeft alleen maar ons Vis Barbecue Menu te bestellen en onderstaand stappenplan te volgen. Een kind kan de was doen.
Alles (v)is klaar
Ok, het is nu een paar dagen slecht weer, maar bij velen heeft de barbecue vast al aangestaan. En ook komend weekend wordt weer een zonnetje voorspeld en dan staat dit receptje alvast voor je klaar! Daarnaast vergt dit visrecept ook weinig tot nul voorbereiding. A-Z heeft alles al voor jou voorbereid. Alles (v)is klaar!
Zalmfilet limoen dille gecombineerd met Gemengde Sla met Dressing
- Bestel ons Vis Barbecue Menu
- Leg de door ons reeds met limoen en dille op smaak gebrachte zalmfilet, op de door ons meegeleverde aluminium schaaltjes
- Maak de gasbarbecue aan met slechts één druk op de knop
- Zet het schaaltje met de vis zo’n 10 minuten op de barbecue, keer de zalmmoot voorzichtig na 5 minuten
- Verkleurt de zalm van kleur en begint ie uit elkaar te vallen, dan kun je er zeker van zijn dat deze gaar is
- Serveer de zalm warm met onze frisse Gemengde Sla met Dressing
- Jouw st☆rrengerecht is klaar. Smullen maar!
Welke groenten zijn lekker bij vis op de barbecue?
Bij gegrillde vis past uitstekend ons groentetuintje. Heerlijk vergeten groentes, omgetoverd tot een salade: Bloemkool Curry Salade, Komkommersalade en Rode Bietensalade. Natuurlijk kan ook onze gemengde bladsalade perfect geserveerd worden bij jouw visgerecht van de barbecue.