Tonijn Ui-salade van de barbecue
Tonijn Ui-salade van de barbecue
De lekkerste visrecepten voor op de BBQ
Het mooie weer komt eraan. Tijd voor een barbecueparty. Ben je dol op vis van de barbecue? Probeer dan eens onderstaand vis barbecue salade recept. Een kind kan de was doen en succes gegarandeerd:
Tonijn Ui-salade van de barbecue
- Bestel online het Vis Barbecue Menu
- Ontvang de bezorger op het door jou afgesproken tijdstip
- Zet de visschalen gekoeld totdat je gaat grillen
- READY TO BARBECUE: met slechts één druk op de knop zet je de gasbarbecue aan
- Bak de tonijnsteak binnen 10 minuten gaar (keer na vijf minuten)
- Als de vis uit elkaar begint te vallen, is ie gaar
- Schep 1 à 2 lepels honing-mosterdsaus op je bord
- Snijd de vis in kleine stukjes en meng deze voorzichtig met de saus
- Voeg als laatst een lepel Amsterdamse Ui-Salade door het mengsel (indien wenselijk)
- Jouw eigen bereide tonijnsalade is klaar
- Smullen maar!
Vis Bewaartip
Deze zomerse tonijnsalade smaakt de volgende dag nog lekkerder. Gewoon als lunchmaaltijd op een stukje (overgebleven)stokbrood.