Sweet Sticky Spare Ribs van de barbecue
Spareribs bereiden op de barbecue
Chefkok Dennis: Ik ben gek op alles wat maar een beetje met spareribs te maken heeft. Wie begint er nu niet te watertanden bij de gedachte aan lekkere kleverige ribbetjes van de barbecue? Het is misschien wel het meest populaire stukje vlees van de BBQ. En geef nou toe, jij bent er ook gek op. Maar hoe maak je ze nou zóóó lekker mals, dat je het vlees bijna van de botten af kan zuigen? En hoe zorg je ervoor dat de saus zóóó stroperig is, dat deze aan je vingers blijft plakken? Hoe bereik je dat jouw gasten niet uitgepraat raken over de spareribs afkomstig van jouw barbecue? Kortom, hoe word jij de koning van de BBQ?! Ik heb het 'lekker makkelijk' voor jou gemaakt. Onze vernieuwde Sweet Sticky Spareribs zijn namelijk al ingesmeerd met onze eigen Smokey Barbecuesaus en daardoor súper lekker. Om je vingers bij af te likken, zóóó lekker. Pas maar op dat je ze niet per ongeluk mee op eet hahaha. Smakelijk!
- Homepage (47)
- Huis, Tuin & BBQtje (210)
- Food (87)
- Recepten (47)
- Achter de schermen (24)