Nieuwjaarsborrel organiseren

Op vrijdagavond verzamelden collega’s, familie en vrienden zich voor de traditionele nieuwjaarsborrel van A-Z. Jack, voormalig eigenaar, maakte zich op voor een gezellige avond in de kantine, waar jong en oud samen proostten op een ‘gelukkig barbecuejaar’. Champagne, bier en wijn vloeiden rijkelijk, terwijl buiten chefs Dennis en Robert hun kookkunsten lieten zien. In de vrieskou bereidden ze tomahawk steaks en beenham op een houtskool-smoker. Zelfs kantoorhond Abby was van de partij, hoopvol wachtend op een botje. Binnen ging het feest verder met een mooie verrassing: Jack en zoon Jelle ontvingen een handgemaakte houten mijlpaal met diverse lekkernijen, als herinnering aan de recente bedrijfsovername.

Tomahawks en beenham bereiden op de barbecue

Na de jaarlijkse tombola, waarbij de kerstpakketten van leveranciers werden verloot, was het tijd om te eten. De geur van gegrild vlees vulde de lucht, en de gasten waren vol lof over de barbecuekunsten van Dennis en Robert. De tomahawk steaks waren een groot succes, maar ook de beenham kreeg niets dan complimenten. Als afsluiting werden er gegrilde ananasschijven geserveerd, bestrooid met bruine kaneelsuiker. Bourgondiër Jack genoot zichtbaar: “Mmmm, te lekker!” ‘Zoon van’ en kersverse eigenaar Jelle prees de chefs en grapte dat ze nooit meer weg mochten bij A-Z Barbecue Service. Ondertussen wist Abby een gevallen beenhambotje te bemachtigen, tot grote tevredenheid van de viervoeter.

Barbecue is voor IE-DER-EEN

De avond werd afgesloten met een voldaan gevoel en veel lachende gezichten. De traditionele nieuwjaarsborrel bleek opnieuw een moment van verbinding en plezier voor de A-Z Family. Met deze succesvolle start kijken zij vol vertrouwen uit naar 2025. Smakelijk nieuwjaar IE-DER-EEN!