A-Z Barbecue Service bezorgt in héél Nederland

A-Z Barbecue Service bezorgt in héél Nederland

A-Z Barbecue Service bezorgt in héél Nederland

Het ondernemers echtpaar Jack en Vic genieten van een weekje vakantie

Weekje Friesland

Jack en Vic hadden er naar uitgekeken: hun campervakantie naar het schilderachtige Harlingen en het rustige eiland Vlieland. Het idee van vrijheid en de mogelijkheid om elke dag een nieuwe plek te ontdekken, had hen enthousiast gemaakt. Ze laadden de laatste benodigdheden in hun compacte maar comfortabele camper en vertrokken vanuit hun woonplaats richting het noorden. Harlingen, met zijn historische charme en levendige haven, verwelkomde hen als een warme oude vriend. Ze parkeerden de camper aan de rand van de stad, in de buurt van een rustig stukje van de dijk, met uitzicht op het water. Hier, in de luwte van de zeedijk, voelden ze de eerste rust van hun vakantie over zich heen komen.

‘Wil je Me-nu?’

Nadat ze zich hadden geïnstalleerd, besloten Jack en Vic een wandeling te maken door de stad. Terwijl ze door de smalle straatjes slenterden, gebeurde er iets onverwachts: ze zagen hun eigen barbecuebedrijf een bestelling afleveren. Ze herkenden onmiddellijk de bestelwagen met het roodgele A-Z logo en hun slogan ‘Wil je Me-nu?’, die voor een klein restaurant aan de haven stond geparkeerd. "Dit is toch wel bizar," zei Jack, glimlachend naar Vic. "We zijn honderden kilometers van huis, en toch kruisen onze paden met het bedrijf." Vic lachte en keek naar de vriendelijke chauffeur die net bezig was met het uitladen van een lading vlees. "Misschien is het een teken dat we nooit echt ver weg zijn," zei ze met een knipoog.

Barbecuevlees uit Noord-limburg

Het was een vreemd maar leuk gevoel om iets vertrouwds tegen te komen in een vreemde stad. Ze besloten de chauffeur te begroeten en even te kletsen. Het gesprek was kort maar hartelijk, en ze voelden zich trots op wat ze hadden opgebouwd, zelfs hier in Harlingen. Na deze toevallige ontmoeting vervolgden ze hun wandeling en genoten van de sfeer in de stad. Ze eindigden hun wandeling met een diner in hetzelfde restaurant waar hun barbecuevlees net was afgeleverd. Het was een grappige wending die hun vakantie net dat extra beetje persoonlijkheid gaf.

Dagje Vlieland

De volgende ochtend stond de overtocht naar Vlieland op het programma. Ze fietsten door de duinen, wandelden langs verlaten stranden, en maakten lange tochten door het bos. Terug in Harlingen sloten ze deze dag met een gouden randje af met een barbecue maaltijd bij de camper met lokale producten uit Vlieland, hoewel ze stiekem ook een paar van hun eigen A-Z BBQ-sausjes hadden meegenomen. De volgende morgen (hun laatste vakantiedag) besloten ze vroeg op te staan om de zonsopgang te bekijken. Terwijl de zon opkwam, voelde het ondernemers echtpaar een diepe rust over zich heen komen. Ze beseften dat dit precies was wat ze nodig hadden: even weg van alles, en opgaan in de eenvoud en schoonheid van de natuur, wetende dat hun bedrijf in goede handen was, waar ze ook waren. 

Ben jij ook goed uitgerust teruggekomen van vakantie? Houd dit vakantiegevoel zo lang mogelijk vast en geniet nog even van een all-in barbecueparty in eigen tuin. Tot snel!