Vakantieverhalen delen doe je lekker makkelijk met A-Z Barbecue Service

Vakantieverhalen delen doe je lekker makkelijk met A-Z Barbecue Service

Vakantieverhalen delen doe je lekker makkelijk met A-Z Barbecue Service

Barbecue op het strand

Ondernemer Jelle: “Een tiental zomers geleden vertrok ik samen met twee vrienden voor mijn studie Marketing naar Los Angeles, specifiek naar de prachtige stranden van Venice Beach. Na een dag studeren besloten we geregeld dat er niets beters was dan de dag af te sluiten met een barbecue op het strand, samen met onze Amerikaanse studievrienden. We hadden een koelbox vol verse vis, steaks, worstjes, en een paar verrassende ingrediënten zoals ananas en garnalen. Terwijl de zon langzaam onderging en de lucht een warme oranje gloed kreeg, staken we de barbecue aan. De geur van sissend vlees en geroosterde groenten vermengde zich met de zoute zeelucht, en het geluid van de golven die op het strand sloegen vormde de perfecte achtergrondmuziek.

Barbecueën: ultieme vrijheid

Iedereen hielp mee, van het marineren van de vis tot het snijden van de groenten. Een van de vrienden had een gitaar bij zich en begon zachtjes te spelen terwijl het vlees langzaam gaar werd. We zaten op dekens, met onze voeten in het zand, lachend en verhalen vertellend, en af en toe een stuk sappige gegrilde ananas of perfect gekarameliseerde garnalen van de barbecue pikkend. We bleven tot laat in de avond zitten, nippend aan koude drankjes en genietend van de warmte van het vuur en elkaars gezelschap. Het waren avonden vol gelach, lekker eten en het gevoel van ultieme vrijheid. 

Lekker nazomeren in eigen tuin met een Barbecue

Die barbecueavonden op het strand destijds waren niet alleen culinaire hoogtepunten, maar ook momenten waarop we ons echt verbonden voelden met elkaar en met de natuur om ons heen. Binnenkort zie ik mijn oude studievrienden (inmiddels allebei dertigers met kinderen net als ik) weer en delen we onze vakantieverhalen onder het genot van een barbecue. Gewoon bij mij in de tuin. Lekker burgerlijk haha. Maar zeker niet minder leuk.  Het zelf snijden en bereiden van de bbq ingrediënten laat ik over aan het A-Z keuken personeel. Als jonge werkende vader wil ik in mijn vrije tijd genieten en dat kan. Samen met A-Z. Nazomer je met me mee? Tot snel!