Tuinfeest organiseren voor een grote groep

Tuinfeest organiseren voor een grote groep

Tuinfeest organiseren voor een grote groep

Vakantie: tijd voor elkaar

Kleurrijke sjaals, tassen, zonnebrillen, kunst en food zijn de ingrediënten van de jaarlijkse voorjaarsmarkt in Arcen. A-Z Barbecue Service is aanwezig op de leukste vakantiemarkt van Noord-Limburg om hun barbecue producten te promoten voor het komende barbecueseizoen. Henk en Lineke Janssen (beide 40j.) lopen hand in hand over de gezellige marktplaats. Hun drie kinderen in basisschool-leeftijd logeren een weekje bij opa & oma. Zo kunnen zij als altijd drukke veertigers genieten van een weekje vakantie op een camping in het pittoreske Arcen. Quality Time voor de hardwerkende ouders dus. Beide werkzaam in het ziekenhuis. Hij fulltime als verpleger en zij 30 uur als administratief medewerkster.

Grillhapjes

‘Hey Henk, zullen we een Speklap Creools of Verse Hamburger van de barbecue nemen?” In een dampende barbecuekraampje staat een jongeman vol ijver hamburgers en speklappen te grillen. Lineke en Henk nemen even later plaats aan het laatste vrije tafeltje dat voor de barbecuekraam staat en smullen van hun zojuist bestelde barbecuespecialiteit. Naast de barbecuekraam staat een bedrijfsbanner. Wat erop staat? ‘Barbecue.nl, A-Z…méér dan barbecue, óók voor grote groepen’.

Barbecuegemak onder eigen dak

“Wauw…deze is echt te lekker.” Lineke veegt met haar servet het vet van haar mond. Daarna loopt ze nieuwsgierig met haar mobiel naar de banner om daarmee de bedrijfs-QR code te scannen. Enthousiast geworden door wat ze leest, deelt ze de link met haar partner en zegt nadat ze weer naast hem plaats heeft genomen: ”Dit is écht iets voor ons tuinfeest begin juni. Ze leveren alles voor de barbecue, inclusief porseleinen borden met bestek én doen de afwas.” Samen bekijken ze onder een waterige mei-zonnetje de A-Z website verder en concluderen opgelucht: ‘Van deze barbecueservice gaan we begin juni zeker gebruik maken'. Weer een zorg minder voor de fam. Janssen.

Tuinfeest organiseren voor een grote groep gasten

Afgelopen 5 juni waren Henk en Lineke dus 10 jaar getrouwd en gaven ze een tuinfeest voor maar liefst 100 genodigden. Omdat ze beide altijd druk zijn met werk en kinderen, zagen ze als een berg op tegen de organisatie van zo een groot tuinfeest. Begrijpelijk. Ze hebben een prachtige tuin dus ze wilden het wel gewoon thuis vieren. Zo gezegd zo gedaan. Het echtpaar Janssen heeft inmiddels hun10 jarige-huwelijksdag gevierd met een barbecue, die binnen enkele muisklikken geregeld was vanuit hun luie stoel. Of ze genoten hebben? Lees snel verder!

Lineke:  “De barbecue was in één woord: GE-WEL-DIG. Lekkere zomerse salades en vers vlees en vis . Mooi gepresenteerd op luxe schalen. Zelfs aan de vegetariërs was gedacht. Alles was ruim voldoende en geen gedoe met plastic borden en bestek. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen.”

Henk: “Een feest geven in je eigen tuin is het leukste dat er is, maar is ook veel werk. A-Z Barbecue Service heeft ons super geholpen met het realiseren van onze droom.  Wij hebben dankzij A-Z zorgeloos feest gevierd op onze huwelijksdag. We zullen als we weer eens iets te vieren hebben, zeker weer bij hen aan kloppen. Ik kan dit fantastische unieke bedrijf dan ook zeker bij iedereen aanbevelen."

Heb je net als Henk en Lineke ook iets te vieren? A-Z Barbecue Service biedt jou de helpende hand. Wij regelen alles van A tot Z voor jou. Tot kijk!