De baas pakt uit met Sinterklaas

De baas pakt uit met Sinterklaas

De baas pakt uit met Sinterklaas

Origineel Sinterklaas cadeau

In het bruisende kantoor van TechSolutions heerst reeds een gezellige kerststemming. De kerstverlichting twinkelt in de gangen, en de geur van versgebakken kerstkoekjes komt van de koffiehoek. Dit jaar heeft de directie besloten om iets speciaals te doen voor hun werknemers: in plaats van traditionele kerstpakketten ontvangen ze allemaal een gourmet cadeaubon. Op 5 december, tijdens de Sinterklaasviering, verzamelt iedereen zich in de grote vergaderzaal. HR-manager Sarah stapt naar voren met een grote, feestelijk versierde doos. “Lieve medewerkers,” begint ze, “dit jaar heeft Sinterklaas ons iets bijzonders gebracht! We geven jullie een A-Z cadeaubon voor de feestdagen!” De zaal barst in applaus uit. “Wat leuk!” roept een medewerker. “Ik kan niet wachten om met mijn gezin te gourmetten!” Een ander voegt enthousiast toe: “Een geweldige manier om samen te genieten van de feestdagen!”

"Wie zoet is krijgt lekkers"

Sarah legt uit hoe de bonnen werken. “Jullie kunnen met je gezin een kerstdiner organiseren, compleet met een verscheidenheid aan heerlijke gerechten. Het is perfect om samen te zijn in deze feestelijke tijd.” Na de toespraak deelt Sarah de A-Z cadeaubonnen uit, samen met een klein zakje pepernoten. De medewerkers zijn dolenthousiast en beginnen al te fantaseren over wat ze allemaal willen bakken. “Ik ga zeker met champignons en spekjes aan de slag!” zegt Mark, terwijl hij zijn bon trots laat zien.

Wat eet jij met Kerst?

Kerst komt snel dichterbij, en tijdens het kerstdiner zijn de gezinnen elk in hun eigen huis, druk in de weer. Tafels worden gedekt met kleurrijke schalen vol lekkernijen: vlees, groenten en zelfs stokbrood. De geur van gebakken vlees en groenten vult de kamers, terwijl de kinderen vrolijk met elkaar spelen. Tijdens het gourmetten / bbq-en/dineren lachen de gezinnen, delen ze hun baksels online met hun collega's en genieten ze van elkaars gezelschap. Het is een avond vol warmte en verbinding, en de medewerkers van TechSolutions zijn dankbaar voor het geweldige geschenk van hun werkgever. De sfeer is vrolijk, en iedereen deelt online hun ervaringen over het A-Z kerstdiner . Dit originele sinterklaascadeau heeft niet alleen gezorgd voor een feestelijk kerstdiner, maar ook voor een hechtere band tussen collega's en hun gezinnen. Zo maakte Sinterklaas (dankzij A-Z Barbecue Service) de weg vrij voor een onvergetelijke kerst vol gezelligheid bij alle medewerkers van TechSolutions!