Pulled Pork van de barbecue

Pulled Pork van de barbecue

Pulled Pork van de barbecue

Varkensvlees op de barbecue

'Pulled pork' is een gerecht dat wordt gemaakt van varkensvlees, meestal van de schouder van het varken. Dit deel van het varken is perfect voor slow cooking methoden, zoals roken, braden of grillen op lage temperatuur, omdat het goed doorregen is met vet en bindweefsel. Deze bereidingswijze zorgt ervoor dat het vlees zeer mals en sappig wordt, zodat het gemakkelijk uit elkaar getrokken kan worden, vandaar de naam ‘pulled pork’.

Amerikaanse barbecue traditie

'Pulled pork' wordt vaak gemarineerd en gekruid voordat het wordt gegrild, en daarna wordt het vaak geserveerd met barbecuesaus. Het is een populair gerecht in de Amerikaanse barbecue-traditie( en tegenwoordig ook in Nederland) en wordt vaak geserveerd op een broodje, soms met koolsla of andere bijgerechten.

Kant-en-klare ambachtelijke barbecue pakketten inclusief afwas

Vind je het veel teveel werk om voor veel mensen vlees te kopen en te bereiden? Houd je niet van in de keuken staan en boodschappen doen voor veel mensen? Kies dan voor een van onze kant-en-klare ambachtelijke barbecuepakketten. Met onze Barbecue Service heb je jouw barbecue geregeld in een mum van tijd.  Gewoon vanuit je luie stoel. Je hoeft de deur niet uit: makkelijker kunnen we het niet maken voor je toch?! Oh ja…de afwas doen we ook voor je dus dat wordt ook lekker lang nagenieten. Tot snel!