Chefkok Robert: "Iedere dag maak ik met  lekker eten mijn dag tot een feestje."

De klassieke clubsandwich, maar dan vegetarisch!

Ik zeg: "Een dag geen vlees, is een dag niet geleefd.'"Maar ik weet ook dat niet iedereen daar zo over denkt. Daarnaast kan het echt geen kwaad om een keer een dagje geen vlees te eten en mijn vegetarische clubsandwich is gewoon ongekend lekker! Grill én proef je met me mee?

Benodigdheden

  • Planet Proof Falafel Satay uit het Vegetarisch Barbecue Menu
  • Rode bieten salade uit ons Royal Sauzen en Salades pakket
  • Aioli saus (4-5 p.)
  • Meergranen Stokbrood met Kruidenboter

Bereidingswijze

  • Snijd een kwart uit het midden van het stokbrood en snijd dit stuk vervolgens doormidden
  • Bak de Falafel spies op de barbecue
  • Ondertussen toast je het brood totdat dit lekker krokant is
  • Haal vervolgens beide items van de barbecue af en verwijder het stokje van de Falafel spies
  • Besmeer de onderzijde van het brood met de Rode Bieten salade
  • Snijd de Falafel doormidden en leg dit op de salade
  • Leg hier bovenop de tomatenparten en bestrijk de bovenzijde van het brood met de Aioli saus.
  • Klaar is Kees. Smullen maar!