Barbecue Perzik Compôte met Grillkaas van de barbecue
Barbecue Perzik Compôte met Grillkaas van de barbecue
Chef-kok Robert: "Nieuwe barbecuegerechten bedenken maakt me blij."
Hoe maak je een lekker vegetarisch gerecht op de barbecue?
Een hele maaltijd klaar maken met alleen maar producten uit onze barbecue menu’s? Het kan! Een uitdaging die ik niet eens meer zie als een uitdaging maar als ‘gewoon ouderwets een dagje hobbyen’. Echter is deze Barbecue Perzik Compôte met Grillkaas wel een creatie van de bovenste plank, al zeg ik hetzelf:
Benodigdheden
- Perziken (uit ons Standaard Sauzen en Salades pakket)
- Smokey Barbecue saus (uit ons Standaard of Royal Sauzen en Salades pakket)
- Moster-Honing saus (uit ons Standaard of Bewust Sauzen en Salades pakket)
- Berloumi Honey Mustard Grillkaas
- Tortellini salade (uit ons Standaard Sauzen en Salades pakket)
- Amsterdamse Ui-salade (uit ons Standaard of Bewust Sauzen en Salades pakket)
- Olie
- Ui
- Pannetje
Aan de slag
- Prak in het pannetje 2 lepels perziken fijn.
- Voeg hier 2 lepels vocht van de Tortellini salade en uien aan toe en fruit het geheel zachtjes aan.
- Voeg vervolgens 2 lepels Barbecue saus, 2 lepels Honing-Mosterd saus en 2 lepels vocht van de Amsterdamse Ui-salade toe.
- Laat het geheel tot de gewenste dikte inkoken.
- In de tussentijd kun je op de barbecue de Berloumi Grillkaas aan beide zijden bruin bakken.
- Serveer de Grillkaas op de perziken compote en voeg een saus toe naar keuze.
- Klaars is Kees. Smullen maar!
Vis of vlees van de barbecue
Als je liever een stukje vis of vlees erbij wilt hebben kun je er ook voor kiezen om een Zalmfilet Limoen Dille of een Filetkarbonade Texas style erbij te serveren.